onsdag 28 november 2012

På resande fot

Känner att det händer lite för mycket runtomkring mig för att jag ska hinna sortera tankarna och hinna blogga.

Sitter just nu på Älmhults station med 50 min väntetid till nästa tåg. Missade det första med 30 s. Lite surt då jag är rätt trött och bara vill hem.

Har varit i Ljungby och hjälpt mamma lite. Hon är mitt uppe i att flytta som vi hjälpt henne med någon helg tidigare och har bara lite saker kvar på ena stället. Vad händer då? Jo världens otur och hon bryter benet! Igår flyttade jag, min syster och min moster henne och katten till den nya bostaden och bar ner resesängen då hon inte kommer upp för trapporna. Men där är kaos och fullt med lådor överallt. I stort sett alla kökssaker är nedpackade så svårt att laga mat och trångt att röra sig. Blir matt bara jag tänker på röran och att vistas där.

Idag skulle vi ha packat upp lite men hann inte så mycket då vi var inne på akuten inatt och de fick klippa upp gipset. Mamma fick vara kvar och har nu någon sorts skena istället. Hoppas det ska fungera bättre. Minns själv hur jobbigt det var att hoppa på kryckor när jag stukade foten.

Ska nu ner en sväng till
Lund då jag har fyra föreläsningar imorgon. En hel del kirurgi och psykologi som ska gås igenom. Sedan blir det färd upp till Ljungby igen på torsdag kväll eller fredag morgon. Sedan ner på lördag morgon tillsammans med pappa och hans sambo som redan tidigare bokat hotell för att besöka oss denna helgen i Lund. Tur att jag köpt studentperiodkort. Var dock för att jag skulle pendla till Helsingborg för tyngdlyftningen. Får se hur det blir med det. Nästa vecka är det fullt ös i skolan hela tiden så hinner inte hjälpa mamma förrän till nästa helg. Kanske kan jag få till träning då.

Blir matt bara av att läsa det här inlägget!!

ps. Postar träningen och helgen som varit i ett separat inlägg ds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar