fredag 2 november 2012

Burpar för glatta livet!

I ett svagt ögonblick gick jag av någon mycket oklar anledning med på att köra en Burpee Challenge tillsammans med några andra på Crossfit Helsingborg. Dag ett gör man 1 burpee, dag två 2 burpees, ... upp till dag hundra då man gör 100 burpees. Ganska enkelt koncept va? Missar man en dag får man ta igen de missade burpeesen utöver de burpees man har den dagen. Burpees som är med i wod:ar räknas inte men man kan göra sina burpees som uppvärmning om man vill.

Jag är idag på dag 45. Inte så jobbigt om det inte hade varit så att jag tävlade på The Frontline @ Crossfit Malmö i helgen och därav missat en hel del dagar :(. Jobbar hårt på att innan helgen är över vara ikapp igen har bara missat sådär 300 st. 10 st i taget blir det just nu!
Har börjat få in upphoppet på ett bra sätt nu så lite värt mödan är det väl. Förresten i onsdags hade vi föreläsning om hur farligt det är med stillasittande i vardagen så vad passade bättre än att ner mellan bänkraderna och köra burpees i pausen. Var mer än en i klassen som blev lite paffa men samtidigt är vi lite galna allihopa så några andra höll på att palpera ligament i knät och en tredje öva handstående på gräsmattan utanför haha :)

ps. vet att jag inte skrivit på länge men går just nu 2 terminen på sjukgymnastprogrammet här i Lund om ni undrar vad det var för föreläsningar. Mer om allt detta en annan dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar