söndag 4 november 2012

Helt rätt!

Just nu känns det bara så rätt att ha flyttat ner till Skåne. Vi har kommit närmre en del vänner, en dröm om att starta ett crossfit gym kommer förmodligen gå i uppfyllelse och det känns som att livet flyter på bra.

Var nere hos Charlies gamla bästis Malin och hade spelkväll tillsammans med några andra. Blev 2 helt nya spel för mig och ett som vi spelade sist men jag inte minns (var 4 år sedan sist så inte så konstigt kanske). Vi spelade Robo Rally, Airlines Europe och Long Shot. Enkla spel att hänga med i men väldans roliga. Det första ska du programmera din robot i fem olika steg men så kan andras programmering göra att du puttas av banan, in på ett rullband eller blir skadad. För att vinna ska du ta dig till vissa punkter på banan. Svårt att hålla redan på höger och vänster och det är ju inte min starka sida vanligtvis heller ;). Airlines ska man precis som Ticket to ride Europe som vi har köpa rutter med flygplan men till skillnad också investera i aktier. Vid 3 tillfällen i spelet är det aktieutdelning. Sistnämda är ett hästkapplöpningsspel där man kan köpa hästar och lägga vad på alla hästar. Sedan slår man en tärning och får flytta olika hästar framåt. Finns kort som kan ge dig pengar, möjlighet att flytta någon häst framåt eller bakåt osv.


Har haft flera spelkvällar de senaste månaderna så jäkla kul! Först var det med vännerna i Karlshamn, sedan med en vän i Ljungby, en eller två kvällar med vänner här och nu denna kvällen. Så mycket roligare än att titta på film ihop. Har alltid gillat spel och nu upptäckt att det finns massor av underhållande spel för vuxna också!!!

Vet vad jag kommer kunna önska mig i present ett tag framöver haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar