måndag 18 januari 2010

Så blev man ännu ett år äldre... (fick bästa presenten ever)

Ligger här i sängen och tänkte blogga lite. Känns väldigt ensamt utan Charlie. Igår kväll när jag kom hem mer eller mindre däckade jag så då tänkte jag inte så mycket på det men idag känns det verkligen jobbigt. Vem ska nu värma mig när jag fryser, trösta mig när jag får mardrömmar och hålla om mig tryggt när jag ska somna...

Idag är det min födelsedag, fyller 23 år. Usch, tiden går fort och jag som har så mycket jag vill göra och uppleva. Hur ska jag hinna allt bara? Vaknade upp ganska seg eftersom helgens DS-möte varit väldigt intensivt och innehållit alldeles för lite sömn. Sedan att jag blev störtförkyld i fredags hjälpte ju inte direkt till. Men men upp och iväg var det som gällde. Hade en anställningsintervju på pastorsexpeditionen klockan nio så lite sovmorgon blev det, men inte mycket. Har känt mig nervös sedan i torsdags då de ringde och frågade om jag kunde tänka mig att komma på intervju för ett vikariat. Så nu innan bara försvann det. Visst var det lite svettigt under tiden och helst då de skulle diskutera utan mig, men inte nervöst på samma sätt. Skönt. Gissa vad svaret blev? JA JA JA. Har nu ett vikariat som förskolelärare eller något liknande fram till den 1/12. Känns bra, väldigt bra faktiskt. Hon som haft det innan är mammaledig och då tog de in en person som sedan fick annat jobb närmre och så kom jag in i bilden. Ska hålla lite olika grupper såsom barnrytmik, babycafé, sång och lek och öppen förskola. Den som kommer bli den största utmaningen är barnrytmiken då jag visserligen jobbat med grupper där vi sjungit men inte haft det som huvudtemat så att säga.

Vad jag gjort resten av dagen känns ganska oväsentligt i jämförelse men har i alla fall handlat, varit på arbetsförmedlingen, varit i skolan för grupparbete och städat i lägenheten. Nu på kvällen kom mamma, pappa och mina syskon över (inte Sofie dock) och så lagade vi mat ihop. Blev kyckling med ångkokta grönsaker, sallad och tzatziki mums var det verkligen. Sedan spelade vi Alias haha rör alltid upp en massa hetsiga känslor hos folk :) . Till efterrätt gjorde jag en fruktsallad med gräddglass till. Kul med lite gäster men ibland önskar man verkligen att man hade en diskmaskin puh!!

Jaja nu ska jag försöka sova, även om det är svårt ensam och förkyld som jag är. Imorgon är första dagen på jobbet!

2 kommentarer:

  1. Grattis till vikariatet! Och grattis till 23åringen! :)

    SvaraRadera
  2. Haha tack så mycket! Känns jättebra!

    SvaraRadera