onsdag 19 december 2012

Jul redan?

Kom in på gymmet klockan tjugo i nio och får då höra när jag sätter mig på roddmaskinen för uppvärmning att de stänger klockan nio. Suck! Är det bara jag som tycker att julen inte börjar förrän nästa vecka (möjligtvis på söndag)? Vi har vanliga föreläsningar fram till imorgon eftermiddag så jag förstår inte varför gymmet redan tagit "jullov".

Släpade mig alltså till gymmet både pepp och grymt opepp samtidigt då jag är less på att ha ont, och nu detta? Ibland känner man sig lite oturs förföljd. Försökte se det positiva att det är bättre att göra lite än inget alls även om det känns lite löjligt att försöka tvinga sig att tänka så.

Var bara att tänka helt om. Blev ingen bänkpress utan 1 km rodd som uppvärmning. Kände tyvärr av ryggen så slutade där annars hade jag tänkt ta 2 km och nöja mig med det som dagens träning. Blev istället assisterade pullups och dips i maskinen. Ställde in hälften av min vikt som hjälp dvs 31,8 kg och körde först 3 set*max av varje (alternerade och kort vila). Sedan gick jag ett varv för att se vad Charlie gjorde med då han inte var klar bestämde jag mig för att köra två set till.

Pullups
9, 9, 7 (efter lite vila typ 2-3 min) 9, 9

Dips
10, 11, 9 (efter lite vila typ 2-3 min) 10, 10

Kändes knäppt att vara starkare i dipsen då jag inte alls tränat på det men febrilt försöker bli bra på pullups. Ska testa att köra ännu mindre vikt som hjälp och se vad jag kan ha som minst för att klara tex 1, 3 och 5 st av varje övning. Jag kan göra 3 dips på raken utan hjälp men 0 st pullups.

Så lite träning blev det även om jag hade velat köra bänk också. Jaja man ska ta det lite lugnt i början efter sjukdom så får se det från den ljusa sidan.

Dagens Lunch - varken paleo/lchf men mums!

Om man har fantasi så kanske man kan se att det ska bli omklädningsrum?

2 kommentarer:

  1. Vi kom iväg till Karlshamns sushi-restaurang efter nyår faktiskt. Jag dömer tydligen lite för mycket på utsidan för jag trodde inte det skulle kunna finnas god sushi i en småstad som Karlshamn, i ett litet hål i väggen. Men den var den bästa sushi jag ätit! Och "hålet i väggen" visade sig ha en restaurangdel som inte syntes utifrån... All sushi gjorde efter beställning, riset var perfekt!
    Nåja, nu dröjer det tills vi går dit igen (ris...), men sushi finns ändå med på listan över saker jag äter trots allt. 8-)

    SvaraRadera
  2. Samma här. Har svårt att släppa det där riset mums. Fast känns som en bättre synd att ha än pastaberoendet! Vi får hoppas att de är öppna nästa gång vi är på besök!

    SvaraRadera