tisdag 3 augusti 2010

Äventyr

For ut på äventyr denna helgen. Fredagen spenderades i Bromölla med volliskompisen Jennie. Mycket tjejsnack där! Var så skönt att äntligen hinna träffas. Evigheter sedan sist. På lördagen var det avfärd mot Karlshamn och födelsedagsfest för min lilla prins Caspian som fyllde ett år!! Han är så söt!

Vi var på stranden och hade sådan tur med vädret. Vi käkade tårta, det blev presentöppning, bad för de som vågade och supergod grillmat!! Fick sådant magont dock. Blev nämligen en skiva bröd till frukost, en till lunch, en till "fika" och sedan två skivor till grillningen. Ingen laktos under dagen annars så kan inte ha varit det. Gluten är min fiende tror jag. I alla fall i sådana mängder.  Hade ont fortfarande när jag gick och la mig. :(

På söndagen var det upp och iväg till kyrkan. Amelie skulle predika och Tobias sjunga. De gjorde båda ett strålande jobb! Sedan bar det av mot Ljungby igen, fast med fripassagerare denna gången!! :)

Så träningen då... blev ett pass på lördagsmorgonen. På söndagen var jag helt slut och hade ont i huvudet så vilade. Tog sedan en extra vilodag på måndagen då jag känt mig lite snuvig. Idag blev det dock ett pass!

31/7

18 Pushups
50 Doubleunders
15 Pushups
40 Doubleunders
12 Pushups
30 Doubleunders
9   Pushups
20 Doubleunders
6   Pushups
10 Doubleunders

Time: 9:48.7

Kändes som minst dubbelt så lång tid. Armarna krampade ihop nått så grymt!

3/8


Scaled
6 R

200 m Run
15 Burpees

Time: 16:59.3

Tungt. Fick försöka ta ett varv i taget. Skulle säkert kunnat göra fler burpees på rad om jag bara orkat pusha mig själv hårdare. Gav upp lite väl lätt!

3 kommentarer:

 1. Jättebra jobbat!
  Verkar som en riktigt kul helg

  SvaraRadera
 2. Hoppas pris Caspian blev glad för sin paket....(eller hans föräldrar iallafall.
  Du är så duktig med träningen. Vi ska försöka träna på morgnarna nu istället. Är på tok för varmt på kvällen om man inte väntar till det blir mörk.

  SvaraRadera
 3. Jodå han blev superglad! Speciellt för drakkoftan! Får visa er bilder sedan!! Försöker vara duktig i alla fall!! Tack!

  Är också lite orolig för det inför greklandsresan. Minns hur trött jag blev sist av värmen...har ju aldrig varit speciellt morgonpigg men där var det extremt!

  SvaraRadera