onsdag 10 februari 2010

Jag lever än...

...hade man kanske inte kunnat tro men det gör jag faktiskt! Nya jobbet är sjukt tröttande och tar mycket av min energi och sedan gör ensamheten att jag ofta hamnar framför datorn och glömmer bort tiden. Har varit sjukt förkyld de senaste veckorna vilket inte varit så lätt då jag har fem olika rytmikgrupper och sjunger och använder rösten även i de andra grupperna. Så träningen har verkligen varit minimal eller ja egentligen lika med noll. Tänkte att jag skulle dragit igång i måndags då jag kände mig lite bättre men sköt det till igår och sköt det till idag.

Fick äntligen ändan ur och gjorde ett pass som Charlie gett mig.

Wod
5R
10 Marklyft @ 40 kg
15 Armhävningar på knä

Det viktiga här var inte att göra det så snabbt som möjligt utan med obrutna set. Lyckades bra även om armhävningarna var tuffa redan andra varvet och det fick gå på vilja efter rep 8-10 varje varv. I huvudet malde liksom tanken, slutar du nu har du 15 kvar istället för dessa sista. Ganska effektivt men sedan har man ändå sin gräns men visst kan det nog pusha en lite extra.

Nu är jag trött men måste äta. Hann inte det efter tgräningen då jag fick rusa iväg då jag skulle sjunga på Aftonbönen i Mariakyrkan idag. Ännu en lyckad gång, även om jag vet att det inte var perfekt - så var det så uppskattat att jag bortser från det hihi :)

Natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar