måndag 3 maj 2010

Yay :)

Har träningsvärk i rumpan idag sedan igår men fattar verkligen inte varför. Jobbigt när man inte ens kan sitta ner och slappna av...

Gjorde PR på doubleunders nu på gymmet! 7 st!! Gjorde dessutom 4-5 st på raken flera gånger utan att jag ens fattade det. Var tvungen att be Tasse kolla om jag verkligen gjorde rätt och då gjorde jag 7! Tidigare har jag gjort 2 st och 3 en gång. Så stolt!!

Vi har fått en C2 maskin på gymmet nu när den ena andra vanliga gick sönder! Jag är kär!!! Går så grymt mycket bättre att ro och flyter på bättre än den andra som bara slackade på bandet när man gick tillbaka, sjukt irriterande.

Körde självklart rodd idag. Blev endurance och intervall av 20:10 (work/rest). Maskinen tar ju max 30 intervaller så hann 2724 m. Tanken var att man skulle kört 3 km men var nöjd med min insats. Under vilan skulle man vara helt stilla och fick inte dra igång maskinen.

Nu blir det till att deklarera, mer sku mail och körövning inför kyrkfestivalen på lördag. Saknar dig så baby, bara 72 h kvar....

2 kommentarer:

  1. Tjo tjena, 2724m är riktigt bra :), du slog mig på rodden. nu får jag fasiken träna lite.
    Grattis älskling

    SvaraRadera